PDA

View Full Version : Clearing land?


condolf
05-01-2009, 02:37 PM
It would be nice to be able to clear land for develpement rather than just getting the message 'you can't build here'.

Eudrick
05-01-2009, 02:44 PM
Try using "DELETE" (the red X) on the hex 1st and then build your item.

Merlin
05-01-2009, 03:22 PM
At some point, I should make that cost something.

ibukovec
05-11-2009, 02:12 PM
I deleted an agriculture 1 on arabel land 1 and its showing constant in development (no time remaining) for several months now. I guess its a bug.

Merlin
05-12-2009, 12:46 PM
Yes, it would be. Delete was not really intended as a user option, but it was too useful to take away. I'll add that to the list of things to fix.