PDA

View Full Version : Development or better undevelopment


quiritus
05-03-2008, 06:15 PM
1) I tried to delete a structure (to many builded for my metal income) but i'm not capable of that: i use de erase button, save but when i reenter the development screen the armor or the smelter was still in place:

the only mode i've find to proced is place house over the preceding scructure

IT is intended or a bug??

2) it seem to me that in the city detailed display when you finish a structure it remain in the costruction column. it seem also, but I'm not sure, that you pay the maintenance double. everyone have noticed the same??


ps excuse me for my english but it' s years that i use it only for game. If you find a error in one of my post correct it so i learn thanks

Merlin
05-04-2008, 02:50 AM
1) A bug. For some reason, erase doesn't work.
2) I'll have a look. I haven't seen that, but it could be a bug.

Your English is fine for someone who speaks Italian. Better than a lot of Americans. ;)

quiritus
05-04-2008, 11:59 AM
well now I've house for 2400 population. if someone search a house for rent...low price:)