PDA

View Full Version : Aragon: Reloaded


Merlin
08-06-2006, 04:12 PM
I've made a bunch of changes, so it's time to restart. Everything has been reset - there are no cities or players or anything in the game. I added more to the starting city, so you should be able to build a small army. I'll work on rebuilding NPC cities throughout the world. I want to establish the region capitals, such as Aladda, and a good scattering of other NPCs.

The Captain
08-07-2006, 01:53 AM
YAY! I can have an army now too??

The Captain
08-07-2006, 02:00 AM
It appears the develope is broken, I can drag the icons but can't place them on the map.

The Captain
08-07-2006, 04:16 AM
Also, with the unit portion, whenever I try to create or hire units I get a page that just says "Player Error", no matter what variables I put in.

Merlin
08-07-2006, 04:03 PM
Both of those problems should be fixed now. Thanks for testing it, and posting here!

The Captain
08-07-2006, 06:10 PM
Still get the Player Error, but devolping is fixed.

Merlin
08-08-2006, 02:32 PM
I eliminated the Player Error code completely. Hopefully it will work for you now!

The Captain
08-09-2006, 07:59 PM
Alright, it works now.

But I keep getting the "A food shortage has caused some people to leave the city" script, but I can't see how I could possibly have a shortage of food.

Merlin
08-10-2006, 01:10 AM
Something is badly broken there. I'll have a look at my code.

See if you get that message now.

The Captain
08-12-2006, 06:48 AM
Alright, tis gone now.